Nieuwe Net 5-show Model in 1 Dag nu al succes

De eerste aflevering van Model in 1 Dag moet nog worden uitgezonden, maar er is nu al sprake van succes. Op de internationale beurs MipTV is veel belangstelling getoond voor het modeprogramma. In België en Denemarken gaan er eigen versies komen, Australië, Finland, Spanje, Roemenië en Zweden hebben opties op het format gekocht, meldt producent Skyhight TV.

Model in 1 Dag is een nieuwe modellenjacht op televisie. In tegenstelling tot programma's als Holland's Next Topmodel en Make Me a Supermodel worden de modellen-in-spe niet in een huis met leerschool gestopt, maar moeten ze zichzelf in één dag bewijzen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van competitie tussen de twee juryleden. De zeven dagwinnaars nemen het tegen elkaar op in een live-finale medio juli.

Zie ook:
- Coach HNTM naar Net 5-programma Model in 1 Dag
- Weer modellenjacht op Net 5: Model in 1 Dag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe Net 5-show Model in 1 Dag nu al succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>