Ik Hou van Holland en De Gemene Deler weer verkocht

Endemol heeft opnieuw een paar internationale deals gesloten voor twee formats van Talpa Content. Het gaat om Ik Hou van Holland en De Gemene Deler (ook wel bekend als: Divided). Laatstgenoemde is vanaf eind augustus prime time bij RTL 4 te zien. Beide titels zijn aan een Roemeense zender verkocht. In Hongarije is De Gemene Deler reeds wekelijks op de buis. Daar is het zo'n succes, dat het vanaf augustus dagelijks op televisie komt.

Endemol en Talpa Content zijn eerder een strategische samenwerking aangegaan, waarbij Endemol helpt bij de expansie van Talpa-formats.

Endemol heeft zelf ook nog wat deals weten te sluiten. Love Letters en de Soundmixshow komen binnenkort op tv in Roemenië terwijl Deal or no Deal is verkocht aan een zender in Macedonië.

De tv-producent zet verder hoog in op het nieuwe format Moeder van het Jaar. Dit programma is met veel succes in Argentinië uitgezonden, waar al een tweede serie in de maak is. Venezuela is al om, Endemol denkt goede zaken te kunnen doen met het format op tv-beurzen.

Zie ook:
- RTL 4 geeft Talpa-spel Divided primetime plekje
- Endemol en Talpa exporteren weer Nederlandse formats
- Endemol wil Hou van Holland en Avro-comedy slijten
- Endemol Nederland werkt aan eigen Lost in Tokyo

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ik Hou van Holland en De Gemene Deler weer verkocht

 1. Sjon van der Roggelkamp

  Wat moeten ze in Roemenie nou met een programma over typisch Nederlandse oubolligheid en cultuur?

    /   Reply  / 
 2. Mart

  Denk persoonlijk dat de gemene deler meer een doordeweeks programma is maar zeker niet op prime time in het weekend waar het komt als ik de berichten zo lees
  Ik zie liever kiezen of delen terugkomen met Martijn Krabbe

    /   Reply  / 
 3. Simon

  @ Sjon
  Ben ik nou zo slim of jij nou zo dom! Ze gaan de Nederlandse versie toch niet uitzenden! Er komt gewoon een soort programma als Ik hou van Holland alleen dan met Roemenië, dus: Ik hou van Roemenië!

    /   Reply  / 
 4. Sjon van der Roggelkamp

  @Simon
  Zoek eens voor de aardigheid in het woordenboek bij de I van Ironie. Wie weet dat je je eerste vraag dan zelf kunt beantwoorden

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>