Patrick Lodiers presenteert De Bubbel: Wat Was Het Nieuws?

Dit Was Het Nieuws mag dan stoppen aan het einde van het jaar, BNN wil dolgraag De Bubbel op televisie brengen, dat zich het beste laat omschrijven als Wat Was Het Nieuws. Kandidaten worden een week lang afgesloten van welke vorm van media of communicatie dan ook. Als ze worden vrijgelaten uit hun quarantaine, volgt een quiz waarin wordt gevraagd naar de actualiteit van die voorbije week. Patrick Lodiers presenteert.

The Bubble is een van origine Israëlisch format dat al in heel wat landen succesvol op tv is gebracht. Eerder werd al bekend dat een Nederlandse zendgemachtige de rechten had aangekocht voor The Bubble.

In Nederland wordt het format uitgeprobeerd in het TV Lab (voorheen: Week van het Experiment), dat in de eerste week van september op Nederland 3 plaatsvindt. Voor de meest geslaagde pilots is een plekje ingeruimd in de schema’s van seizoen 2009/10.

Zie ook:
- VPRO opent school voor reality-tv
- Na Ruben Nicolai ook relatieshow voor Tijl Beckand
- Weer nieuw programma voor ‘Jakhals’ Frank Evenblij
- Giel Beelen presenteert internetshow voor Vara
- VPRO wil Oboema terug op tv brengen
- Arie Boomsma giet Jezus in cabaret-voorstelling

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Patrick Lodiers presenteert De Bubbel: Wat Was Het Nieuws?

 1. Marius

  Skyhigh TV en Blazhoffski hebben samen de rechten van dit programma en gaan het programma gezamenlijk produceren voor BNN. Een erg leuk en goed format. De BBC gaat overigens ook met een eigen versie komen.

    /   Reply  / 
 2. Mart

  Volgens mij de hit van de week van de verniewing. Dit programma gaan we zeker terug zien daar ben ik van overtuigd.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Frits Sissing legt lachverbod op tijdens TV Lab | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>