Chinezen maken eigen Zo Vader Zo Puberzoon

Eva Media kan een leuk succesje melden. Het productiehuis van Paul de Leeuw heeft Zo Vader Zo Puberzoon aan een Chinese zender weten te slijten. Het is een regionale tv-zender in Hubei die aan de haal gaat met het format, een gepimpte versie van de tv-klassieker Zo Vader Zo Zoon.

De Chinese zender, die volgens de NCRV een kijkersbereik van 150 miljoen heeft, is op zoek naar een presentator en panelleden. De Chinezen zijn van plan een reeks van twaalf afleveringen uit te zenden.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Chinezen maken eigen Zo Vader Zo Puberzoon

  1. Treinkaart

    De Chinese versie van het programma lijkt me hilarisch!

      /   Reply  / 
  2. Stefan

    Ching Chang Plong.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>