Belgen vinden Manneke Paul leukste tv-programma

Het gaat goed met Paul de Leeuw in België. Van zijn programma Manneke Paul is een tweede seizoen besteld en dat is maar goed ook, want de show heeft gisteren de Vlaamse Televisiester gewonnen in de categorie Beste Entertainmentprogramma. De prijs valt te vergelijken met onze Televizier-ring. Paul was ook genomineerd voor Beste Presentator, maar won die prijs niet.

Paul de Leeuw is verguld met de erkenning bij de Vlamingen.

Paul: “De 2 nominaties vind ik al een geweldige waardering van ons werk. Dat we de Televisiester hebben gewonnen, is geweldig. Ik voel me zeer vereerd om deze prijs te mogen ontvangen. Groot woord van dank hierbij aan het hele team voor de creativiteit en de fantastische medewerkers die dit programma dragen.”

Volgende week begint zijn show Langs De Leeuw weer in Nederland.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>