Sterren Springen verslaat The Voice in China

Sterren Springen (Celebrity Splash) is de grote verkoophit van Eyeworks op dit moment. De producent maakt vandaag bekend dat het format straks ook in België is te zien, maar afgelopen vrijdag is ook de eerste aflevering van Splash uitgezonden in China. “Dat is wel gaaf. Het is hartstikke goed gegaan. We zijn daar hoger geopend dan The Voice, waar we net als in Amerika tegenover geprogrammeerd staan. The Voice is een gigantisch succes in China! De eerste aflevering van Splash is dus goed van start gegaan, we moeten maar kijken of we dat volhouden:, vertelt Reinout Oerlemans op 538.

Hij besluit: “Splash is een enorme hit. Het is heerlijk dat je dat hebt. Dat is goed voor het bedrijf en goed voor de werknemers.”

In Nederland is Sterren Springen in het najaar weer op SBS 6 te zien.

Zie ook:
- Justin Bieber sprak videoboodschap voor Reinout in
- Sterren Springen bezorgt Eyeworks recordjaar
- Amerikanen smullen van Sterren Springen / Splash

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>