Veronica-serie Crimi Clowns krijgt tweede seizoen

Een echte hit was het niet bij Veronica, de tv-serie Crimi Clowns, waarin rollen zijn weggelegd voor Johnny de Mol en Kimberly Klaver. Amper 200 duizend kijkers wisten de donkere dramaserie te vinden op de vrijdagavond. Toch wordt er gewerkt aan een tweede seizoen, welke dit najaar al op de Belgische zender 2Be in première zal gaan. Crimi Clowns is bovendien genomineerd voor een prijs op het tv-festival van Monte Carlo.

De reeks maakt kans op beeldjes in de categorieën beste internationale komedie en de beste Europese komedie van het jaar. De serie vertelt over een student op de Filmacademie (De Mol) die besluit de daden van de gangsterbende van zijn vader te aan vastleggen.

“Ik ben eerlijk gezegd wel verrast door de nominatie”, reageert Luk Wyns, geestelijke vader van Crimi Clowns bij Knack. “Monte Carlo is een internationaal gerenommeerd festival en heeft de naam erg traditioneel te zijn. En Crimi Clowns is een gedurfde serie die dolt met de regels van de klassieke televisiefictie.”

Zie ook:
- Kimberley Klaver ziet seksscènes Crimi Clowns liever niet
- Veronica zet dramaserie Crimi Clowns op late vrijdagavond

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veronica-serie Crimi Clowns krijgt tweede seizoen

  1. pims

    Ik kijk er naar uit! maar wanneer komt het op de nederlandse TV?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>