Beaus Park Lane TV breidt uit naar Londen

Het gaat goed met Park Lane TV, het productiehuis van Beau van Erven Dorens dat eerder The Phone bedacht en internationaal uitrolde. Het bedrijf lijkt een nieuw hitformat te hebben en breidt daarom uit naar Londen. Daar wordt het format, een spannend reality-spel, in productie genomen voor Channel 4.

Frederik Brom van Park Lane TV wil niet t veel zeggen over zijn show, ‘al valt het in hetzelfde genre als Expeditie Robinson en Wie Is de Mol?’. Volgens RTL Boulevard wilde het Britse Channel 4 graag dat Park Lane TV het programma zelf produceert, vandaar dat er wordt geïnvesteerd in een Britse vestiging.

Overigens zou ook RTL 4 interesse hebben in het geheimzinnige format.

Zie ook:
- Beau produceert pilot datingshow Bridget Maasland
- Beau van Erven Dorens pleegt kunstroof in serie All In
- Park Lane TV scoort na The Phone met Daddy’s Girl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>