EO-serie Vincent van Gogh in bioscopen Zuid-Korea

Een Huis voor Vincent krijgt een tweede leven. De miniserie over Vincent vanGogh en een nakomeling is verkocht aan een distributeur in Zuid-Korea. Die zal de 4-delige serie vermaken tot een zogeheten special feature film van 100 minuten genaamd The Van Gogh Legacy, welke te zien zal zijn in 30 filmtheaters.

Van Gogh; Een Huis voor Vincent vertelt het verhaal van misschien wel Nederlands beroemdste kunstschilder: Vincent van Gogh (vertolkt door Barry Atsma). Hoewel Van Gogh nu wereldwijde bekendheid geniet verliep zijn leven vol strijd en omzwervingen. De dramaserie volgt ook het verhaal van zijn neef en enige erfgenaam Vincent Willem (gespeeld door Jeroen Krabbé). Bijna 70 jaar na de dood van zijn beroemde oom worstelt Vincent Willem met de last van diens erfenis: de Van Gogh collectie. Een collectie die uiteindelijk een (t)huis krijgt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>