De Beste Zangers… naar Duitsland en Frankrijk

Het format van De Beste Zangers van Nederland gaat opnieuw de grens over. Het programma waarin bekende artiesten elkaars werk zingen (met als ‘bijzaak’ om te ontdekken wie hun beste vervanger is in geval van ziekte) is al een succes in verschillende Europese landen, nu mogen ook de Duitsers en Fransen kennis maken met het gezellige en muzikale programma.

Vakblad C21Media meldt dat Vox in Duitsland met het format aan de slag gaat, in Frankrijk zal TF1 het programma uitzenden. In Nederland zijn vijf seizoenen gemaakt, De Beste Zangers is overigens een waar kijkcijferkanon in Scandinavische landen.

Zie ook:
- Ben, Leona en Lisa in De Beste Zangers van NL
- De Beste Zangers van Nederland hit in Scandinavië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>