BNN-serie Smeris aan Amerika verkocht

Leuk nieuws voor Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven! Hun misdaadsmerie Smeris valt in de smaak bij buitenlandse tv-bazen. De dramaserie is aan een aantal landen verkocht waaronder Amerika en nog 14 landen. Dat bevestigt Jeroen aan RTL Boulevard.

Waarschijnlijk krijgt Smeris dus een tweede leven met een nieuwe cast tegen een Amerikaans decor aan. Maar met de karakters zoals we die ook in de BNN-serie kennen. Heel tof!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>