Idols kan niet kiezen

Logo Idols‘Gaan we door met een compleet andere jury, of kiezen we voor de drie overgebleven juryleden?’, moet het vraagstuk zijn geweest op de redactie van Idols, nu Edwin Jansen bekend heeft gemaakt de derde rit niet uit te zitten. Er kon geen pasklare oplossing worden gevonden en dus kiest Idols voor de middenweg. Verder met de Eric van Thijn, Jerney Kaagman en Henk-Jan Smits, aangevuld door een per week wisselend gastjurylid.

Natuurlijk zitten er risico’s aan het aanstellen van een compleet nieuwe jury. Het publiek zal deze onterecht vergelijken met de gezichten van Idols 1&2. Toch had ik daarvoor gekozen, temeer omdat de presentatie ook wisselt.

Daarnaast: u herinnert zich vast wel de Soundmixshow, waar deze formule van gastjurering ook werd toegepast. Het was altijd de gast die bang was voor boegeroep en dus met een halfzacht commentaar kwam dat daadwerkelijk niets toevoegde. Jacques d’Ancona moest vervolgens het smerige klusje klaren, hoewel hij er zelden naastzat met zijn kritiek. Hopelijk heeft de gastjury bij Idols ballen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>