Idols-finalisten in zee met nieuw management

Of de negatieve publiciteit rondom vermeende wurgcontracten bij Idols van invloed zijn geweest, is niet bekend. Feit is dat de komende lading Idols bij een ander management wordt ondergebracht dan bij de eerste twee edities van de talentenjacht. Finalisten van Idols 3 moeten een verklaring tekenen dat The Entertainment Group – waar ook Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Krezip zitten – de eerste keus krijgt.
Begin oktober kwam het verhaal naar buiten dat de finalisten van Idols 1 & 2 een wurgcontract hadden getekend bij AT Productions, het bedrijf van voormalig jurylid Edwin Jansen. Verschillende finalisten beklaagden zich in de krant, Jansen weerlegde later de aantijgingen. De makers van Idols lieten de contracten daarna door een onafhankelijk jurist beoordelen. Dat Jansen nu geen jurylid meer is, zou niets te maken hebben met de contracten.

De komende finalisten kunnen in ieder geval zonder smet aan hun carrière beginnen. Want zelfs wanneer Jansen geen blaam treft, zal de schijn voorlopig tegen hem werken.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Idols-finalisten in zee met nieuw management

 1. Idolsfan

  En wie zit er ook bij dit management?

  Inderdaad: Henkjan Smits dames & heren!

    /   Reply  / 
 2. geenfan

  als iemand de boel belazerd is dat wel TEG

    /   Reply  / 
 3. roy

  wie weet hoe ik mij kan aanmelden voor de idols zang ……?
  bedankt

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>