De eerste sterren van de X-Factor: Roef en Marian


Idols 1 had Herman, Idols 2 bracht Alice voort en de X-Factor heeft nu ook de eerste sterren opgeleverd waar we ons massaal om verkneukelen: Roef en Marian.
Iedereen die zaterdag keek, heeft ze gezien. Een duo uit het hoge Noorden dat loeivals en lelijk zong. De jury serveerde het duo af, waarna ze de volle laag kreeg van Roef en Marian. Dat hun zangleraar, die nota bene aan het Conservatorium heeft gewerkt, waardeloos zou zijn? Nee, die Henk Jan Smits is in het echt ‘een dikke pad’ en ‘een grote klootzak’, aldus het duo (noot: bij binnenkomst in de auditieruimte vonden ze het nog zo leuk Henk Jan eindelijk eens in het echt te zien).

Het mag duidelijk zijn: een ordinaire publiciteitsstunt van Roef en Marian. Dit duo deed er alles aan om in de picture te komen. Dat er geen serieuze zangcarrière uit voort zou komen, was vooraf duidelijk. Roef en Marian willen hun geld in het schnabbelcircuit verdienen en dat lijkt te lukken. Naar verluidt staat de telefoon roodgloeiend sinds zaterdagavond.

Bekijk hier de auditie en lees hier het ongezouten commentaar van Roef en Marian na de uitzending. Luister naar het hilarische telefoongesprek bij Edwin Evers. Oja, ze hebben ook een eigen website.

Bekijk ook Roef & Marian bij Jensen:

zie ook:
- Lange eerste aflevering De X-Factor
- Zoek de verschillen: Idols en X-Factor
- NLpop: ‘Jan Smit heeft de X-factor’

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “De eerste sterren van de X-Factor: Roef en Marian

 1. carloirenewebsite.nl

  Hahaha, die 2 kunnen niet zingen, maar toch doordrammen ;) .
  (www.carloirenewebsite.nl)

    /   Reply  / 
 2. cj.besseling

  die zang leraar zal wel doof wezen en anders wordt je het wel

    /   Reply  / 
 3. Kees

  Jezus, wat een stel. Die zouden zelfs bij de Jostiband nog niet worden toegelaten. Wat een stelletje aandachtszieke malloten zijn dit.

    /   Reply  / 
 4. Cynthia

  Dat er dan nog mensen zijn die ze IN willen huren….. Negeren die handel en snel, heel snel, vergeten!!!

    /   Reply  / 
 5. Bart

  Ik snap niet dat je Alice in dit rijtje stopt. Ze was best goed. Er waren veel slechteren bij Idols 2. Erik bijvoorbeeld!!!

    /   Reply  / 
 6. Cristiano Ronaldo

  Je lacht je altijd kapot van al die zwakzinnigen en geestelijk gestoorde mensen die echt denken dat ze talent hebben en zichzelf zo voor gek zetten op TV.

    /   Reply  / 
 7. Cynthia

  Ik kwam deze tegen tijdens het zappen:

  Zangduo klaagt Henkjan aan

  Het zangduo Roef en Marjan dreigt X Factor jurylid Henkjan Smits met de rechter. Het duo voelt zich door Henkjan beledigd en door de mangel gehaald tijdens hun auditie voor het programma. Het jurylid vond dat de twee echt niet kunnen zingen. Hij kreeg bijval van de rest van de jury. De uitzending was afgelopen zaterdag te zien. Maar Roef en Marjan zijn boos en dat lieten ze na afloop blijken door Henkjan ‘een gore klootzak’ te noemen. Nu willen ze zelfs de rechter inschakelen. Henkjan reageert nuchter op de aanklacht: ‘Er is niets aan de hand’, zegt hij lachend tegen RTL Boulevard. ‘Ze doen dit heel slim. Het is een mediaoffensief waarop ze het hele jaar kunnen teren. Ze worden straks door iedereen geboekt, al is het niet om hun zangkwaliteiten.’ Overigens ontkennen Roef en Marjan vanavond bij Jensen dat ze Henkjan of het programma X Factor willen aanklagen. Maar Roef vindt de juryvoorzitter te kritisch. ‘Wat weet hij nu van Nederlandstalige muziek?’

  bron: http://www.mediawatchers.nl

    /   Reply  / 
 8. Lekkeremeid

  Die 2 kunnen niet zingen en ze willen niet weten dat dat ook echt zo is. En ze proberen alleen maar aandacht te trekken.

    /   Reply  / 
 9. bert

  dit is toch groot lol met twee van die gekken op tv je kunt er een avond mee vullen

    /   Reply  / 
 10. Roel En Mark-jan

  laat ze eerst ddie smoel maar is opknppen van roef en dan leren zingen en dan marian maar opknappen ne oko leren zingen MET EEN LERAAR DIE WEL OREN HEEFT

    /   Reply  / 
 11. Nettie

  Beetje flauw om hun zangleraar hierin betrekken….

    /   Reply  / 
 12. Nicky Uchtman

  Tja..
  Ze kunnen niet zingen
  Ze zijn lelijk
  Ze zijn kankergekken
  En ze zijn mongolen
  Jullie zetten nederland voor schut!

    /   Reply  / 
 13. Nicky Uchtman

  nee idd nicky uchtman
  Ze zijn lelijk en kunnen idd niet zingen!

    /   Reply  / 
 14. henk

  homoooooo

    /   Reply  / 
 15. Thomas

  Hee ouwe paardenkaboutertjes

  Nicky uchtman is een homo
  Hij heeft met danny brion gedaan

  xx Coen van galen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>