Gordon plast in broek tijdens jureren Idols

Tijd voor een echt vrijdagmiddagbericht. Gordon hield het niet droog tijdens het jureren van Idols. Sommige kandidaten waren zo lachwekkend, dat het lichaamsvocht hem aan alle kanten ontliep. Denk daarbij niet alleen aan overactieve traanbuisjes, maar ook aan de plasbuis. "Het is me nog nooit overkomen, maar dit was zo lachwekkend. Komt er een Iraanse vrouw binnen die zingt alsof er een kat wordt vermoord. En ze wilde maar niet ophouden", vertelde Gordon zojuist in RTL Boulevard. Dat is nog eens wat anders dan azijnpissen.

Zie ook:
- Henkjan Smit: Nieuwe jury Idols ijzersterk
- RTL komt in 2008 weer met X Factor

26 Reacties // Reageer

26 thoughts on “Gordon plast in broek tijdens jureren Idols

 1. Jeroen

  hahaha die vent spoort echt niet.. Volgensmij wordt Idols dit jaar een keertje leuk!

    /   Reply  / 
 2. Ad

  Niet zo vreemd, het is altijd al een zeikert geweest…

    /   Reply  / 
 3. tvBLAASKAAK-hater

  Hij vindt zichzelf wel enorm fantastisch, he narcistische egocentrische ingebeelde kwal !!!!
  En trouwens, ik vindt zijn eigen ‘zang’ helemaaaaaal niet mooi. Wat een opgeblazen ego is dit zeg, donder op van de tv, man, of zak je dan als een pudding in elkaar ??? Omdat je je status dan niet meer hebt, je status van inhoudsloze domme lacher ???? Dacht het een beetje wel, he !!!!!!!!!!!
  BLAASKAAK !!!

    /   Reply  / 
 4. thei

  Heb ik ook last van als ik Gordon zie.

    /   Reply  / 
 5. Sujata

  ik ga zeker kijken =D
  Is een van me favo programma’s

  -xxx- Sujata !

    /   Reply  / 
 6. Maurice

  Blaaskaak??
  Alleen je reactie getuigt er al van dan je precies dezelfde eigenschappen bezit.

    /   Reply  / 
 7. Raymond

  Gordon is leuk joh! Gun iemand gewoon z’n succes in plaats van altijd alles maar af te zitten zeiken…

    /   Reply  / 
 8. starchild

  Gordon is in mijn ogen minder dan mijn voetzool, hij is oud en moet gewoon oprotten!

    /   Reply  / 
 9. Joke

  Wat een arrogante kwal die Gordon ik kan er niet om lachen hoe hij mensen vernederd omdat hij toevallig een beetje kan zingen verder is hij niets bijzonders.
  Net als in dat programma gillend naar huis zit hij alles af te kraken walgelijk.

    /   Reply  / 
 10. Joop

  Walgelijk die Gordon kan er niet om lachen die arrogante nicht.

    /   Reply  / 
 11. hansiebravo

  verschrikkelijke televisie is dit geworden zeg……..schopt tie eerst zijn vriendin buiten omdat tie een beetje bekent begint te worden …….wordt hij ineens een zij ….en moet de hele wereld het weten …..vind zichzelf wel grappig door mensen af te zeiken door hoe ze er uit zien……. kan me nog herinneren een jaar of 10 geleden ……met die pleeborstel op zijn vette kop ……hij heeft toch ook een kans gehad ………geef hem die nekschot maar , kan die overdreven gore pisnicht niet luchten of zien

    /   Reply  / 
 12. Mara

  Idols heeft duidelijk een ‘X factor’.Zoveel aanmeldingen weer, zoveel mensen met lef. Heel jammer dat de jury het deze keer niet is. Gordon heeft naar mijn gevoel een enorm minderwaardigheidscomplex. Misschien voelt hij zich niet compleet naast de andere – in mijn ogen – vakkundige jury. Wel jammer dat zij meegaan in zijn onkunde. Gordon denkt dat hij een plaats heeft veroverd in de Nederlandse samenleving, maar lieve schat je bent er nooit, het blijft knokken. Hoe harder je lacht om tekortkomingen van anderen, hoe erger het voor jezelf wordt. Je kan je normaal gedragen, je kan je inleven, je kan respect tonen zoals de meeste in jouw omgeving respect tonen voor de reuma. Sterkte, ik wens je het beste!!!!!
  Zolang jij idols jureert, zal ik het moeten missen, maar het zij zo.

    /   Reply  / 
 13. Jeroen

  Ik denk dat er veel mensen die Gordon eens over zijn kop willen plassen

    /   Reply  / 
 14. dienie

  gordon zou zelf eens zo belachelijk gemaakt moeten worden:-(

    /   Reply  / 
 15. Hans

  Hoewel de deelnemers weten dat ze zich blootstellen (kunnen) aan scherpe kritiek, is met name de stijl die Gordon hanteert smakeloos. Het is kwetsen om het kwetsen, zonder te proberen mensen opbouwende kritiek te geven. Negatief commentaar is altijd makkelijk, je geeft nl niet bloot wat je werkelijk vindt. Ik vraag me af of iemand Gordon ooit op zijn belabberde houding ten opzichte van anderen gewezen heeft.

    /   Reply  / 
 16. Peter

  Gordon kan ook slecht tegen kritiek dit is dan wel een jaar geleden maar toch.

  AMSTERDAM – Zanger Gordon stopt per direct met zijn column in De Telegraaf. Hij is woest om een artikel waarin de kijkcijfers van zijn nieuwe docusoap worden besproken.

  Iets meer dan honderdduizend mensen keken zaterdag naar het Talpa-programma Gordon in de Mode. ‘Gordon kansloos’, kopte de ochtendkrant maandag, waarbij werd gemeld dat de docusoap van Frans Bauer donderdag veel meer kijkers trok: 1,4 miljoen.

    /   Reply  / 
 17. Anne

  Ik vind dat Gordon echt te ver gaat.
  Hij maakt mensen gewoon echt onzeker.
  Ze komen er toch niet voor om een beauty contest te winnen ?! Ze willen gewoon beoordeeld worden op hun zang.
  Toen ik laatst de aflevering aan het kijken was werd ik echt gek van die vent. Iemand zou hem eens de grond in moeten stampen, want hij stelt dus echt helemaal niks voor.

    /   Reply  / 
 18. Bart

  Nou Nou… Vind het wel erg hypocriet wat jullie allemaal schrijven. Jullie zeggen dan wel zo leuk en aardig dat hij arrogant is, hooghartig, een minderwaardigheiscomplex heeft of gewoon respectloos. Maar wie geeft jullie het recht om iemand te beoordelen? Op dit moment komen jullie op hetzelfde niveau als hem te staan.

    /   Reply  / 
 19. henkjansmits

  Ik heb met gordon gewerkt , het is een zingende
  koe , die zijn collegas bedriegt met toertjes
  die niet doorgaan , en ze vervolgens niet betaald , hij is erg zielig met z’n overmatig cocaine gebruik ,die hem in combinatie met z’n reumamedicijnen zo’n geweldig stemgeluid geven…..wat moet je met zo’n kerel ? hem gewoon zijn eigen graf laten graven , hij is alaardig op weg.
  En hem na al zij provocaties beoordelen , nou wel degelijk , na 25 jaar in het vak weet ik het wel , het is een bedrieger , een provocateur , die mensen het liefst zo hard mogelijk raakt , en wie kaatst……

    /   Reply  / 
 20. inkie

  Gorden zit daar alleen voor zijn eigen ego.
  Hij is de enige van de jury die zich zo belachelijk en kinderachtig gedraagd. Tuurlijk als je niet kunt zingen krijg je commentaar en wordt er af en toe om je gelachen, dat hoort erbij en dat weet je ook van te voren, als je daar niet tegen kan moet je niet meedoen, het is niet het 1e jaar dat Idols op tv wordt uitgezonden. De voorrondes met nietzingende mensen en het pittige commentaar, dat is leuke tv. Maar Gorden denkt volgens mij dat hij het geheel wat op moet leuken door zich aanstellerig en respectloos te gedragen. Ook de overige jury-leden irriteerden zich aan dit gedrag en ik vind het schandalig dat de overige juryleden hier niets van zeggen. Je krijgt zo toch wel erg duidelijk het idee dat Gordon zich zo MOET gedragen!! Volgens mij was er niemand van tv-kijkend nederland die zich in de broek gepiest heeft tijdens dat stukje behalve de aansteller zelf.
  Waarschijnlijk wordt Gordon zelf de grootste Idols-verliezer!!
  Jammer!

    /   Reply  / 
 21. alice strootman

  Hoe diep kun je zinken. Wat een walgelijke vertoning van Gordon.
  Om mensen zo af te maken!! Hij devalueert het hele Idols circus tot een zeer laag niveau! Weg met die man!!!
  We zouden ons als Nederlanders moeten schamen dat we zo’n creatuur uberhaupt in een panel zetten. Wat een blamage. Is dit Nederland op zijn smalst? Ik kan me niet voorstellen dat een Belg, een Duitser, een Fransman, een Engelsman en ga zo nog maar even door zo zou optreden.

    /   Reply  / 
 22. twink

  Nou, ik ben het eens met Gordon. Als je meedoet aan Idols, heb je ook wat in te brengen. Wat een kattengejank heb ik gehoord,met plaatsvervangende schaamte zag ik mezelf al op de stip staan. Geen wonder dat Gordon zo moest lachen, ik heb me ook de vouwen uit de broek gelachen om kandidaten die denken dat ze kunnen zingen. Je moet een dijk van een stem hebben om aan zo’n programma mee te doen, zoniet…. draag dan ook de gevolgen!. Gordon, ik lach met je mee. liefs: Twink.

    /   Reply  / 
 23. jantje

  Gorden is de meester echt waar ben blij dat henk jan smit weg is!!

  Het is gewoon heerlijk hoe hij die mensen penertreert.

  kijk het gaat om een idol zijn en mensen die niet kunnen zingen die moeten cker niet gaan en als je van je kind houdt dan zeg je gewoon ga nou maar niet je kan niet zingen!

  heel simpel thats live!!

  niet iedereen is verdoemd om een popster te worden!!

  de wereld is kei en keihard!!

  Gorden ga zo door je bent mijn held!!

    /   Reply  / 
 24. Daantje

  @Peter

  Zeg, jij loopt nu halve info te geven. Gordon stopte met die column omdat dezelfde krant waarvoor hij die column schreef een ontzettend neerbuigend bericht over hem plaatste. Lijkt me niet meer dan logisch.

  Gordon is hartstikke leuk en die apen hier die zo over hem heen vallen: ooit gedacht de tv UIT te zetten???! Trieste figuren hier zeg.

    /   Reply  / 
 25. OTTO

  IK DENK NIET DAT HET COMENTAAR VAN GORDEN RTL DE KOP ZAL KOSTENMAAR DE GOUDEN KOOIDAT IS EEN PROGAMA WAAR ER GEFRAUDEERT WORDT EEN SPELER WORDT DE HAND BOVEN HET HOOFD GEHOUDEN ALS EEN ANDER MILL. ZO IETS FLIKT WAT HIJ J.L DEED DAN WAS DAT EXIT MAAR DIE ENE SPELER BLIJFT ERIN HEEL NEDHEEFT DAT GEZIEN.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>