Oude bekende in Idols: Lotus Metaal

Dat was even een verrassing in Idols gisteren! Lotus Metaal kwam voorbij in de auditieronde in Dordrecht. Ze is zelfs doorgedrongen tot de theaterrondes. Lotus deed vorig jaar ook al mee aan X Factor en bracht het er daar eveneens goed vanaf. Uiteindelijk sneuvelde ze bij de laatste 50 kandidaten, maar voor velen had ze wel een onuitwisbare indruk gemaakt. Haar stem heeft nu een jaartje kunnen rijpen, misschien dat Lotus – inmiddels 16 – dit keer wel tot de liveshows doordringt. Graag had ik haar filmpje laten zien, maar de Idols-auditie-database geeft geen resultaten op de zoekterm Lotus. Iemand die de juiste url heeft, mag 'm in de reacties achterlaten. Tot die tijd kun je via Lotus' site de filmpjes van X Factor nog eens bekijken.

Zie ook:
- Moeizame selectie in de X Factor

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Oude bekende in Idols: Lotus Metaal

 1. Bram

  Ze heeft een mooi koppie maar haar stem is een duizend in een dozijn stem.

    /   Reply  / 
 2. Bart

  Leuk!! Waanzinnige uitstraling.
  Ik hoop echt dat ze bij de laatste 10 zit.
  Bij X-Factor was ze me al opgevallen en nu herkende ik haar meteen. Top!

    /   Reply  / 
 3. jos

  Ik was bij xfactor voor haar! Jammer dat ze niet bij de laatste 60 zit.
  Ik had gehoopt op liveshows!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>