Trijntje Oosterhuis bedankte voor The Voice of Holland

Het had weinig gescheeld of niet Angela Groothuizen had in The Voice of Holland gezeten maar Trijntje Oosterhuis. De zangeres was eerste keuze voor een rol als coach bij de makers van de RTL-hitshow, maar Trijntje moest bedanken wegens een te volle agenda. In november brengt Trijntje een kerst-cd uit, daarnaast wordt gewerkt aan een nieuw studioalbum om uit te brengen in 2011. “Trijntje was gevraagd, maar doordat ze het zo druk heeft met haar werk en haar gezin vond ze dat ze het er niet naast kon doen”, vertelt Angela in weekblad Privé.

Angela vervolgt: “Zelf dacht ik: ‘wat jammer dat ze zo’n kans voorbij laat gaan.’ Het leek mij namelijk erg leuk. Ik stond er helemaal niet bij stil dat ik gevraagd zou worden. Dat ik niet de eerste keuze was, maakte me niet uit. Het is een geweldig concept dat me zo in de schoot wordt geworpen. En natuurlijk is het uniek om weer met John te mogen werken.”

Eerder deze week vertelde Angela al in Televizier over haar rol als coach in The Voice of Holland. “Ik had al over het programma gehoord. Er waren wat mensen in mijn omgeving benaderd, die mij weer om advies hadden gevraagd. Zij waren allemaal te druk en toen programmadirecteur Erland Galjaard me belde, wist ik al van de hoed en de rand. ‘Natuurlijk doe ik mee!’, riep ik.“

Zie ook:
- Broer Ben Saunders gooit hoge ogen bij SBS-show Popstars
- Hèt talent uit The Voice of Holland: Ben Saunders
- The Voice: auditie Sarina; interview Angela, Nick & Simon
- Raffaëla duikt op in The Voice of Holland
- Dochter Robert ten Brink doet mee aan The Voice of Holland
- Mystery Popstar blauw: broers Voice-coach Nick Schilder
- Popstars 2010 het theater in; haakt de kijker nu aan?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Trijntje Oosterhuis bedankte voor The Voice of Holland

 1. Steffan

  Ik vind de jury van TVOH geweldig, en gelukkig met Angela. Gewéldige vrouw!

  Jeroen is het minst, had daar liever een vrouw gezien.

    /   Reply  / 
 2. Brian

  Trijntje was zeker geen slecht idee inderdaad, jammer dat ze niet meedoet, was voor haar zelf ook n goede mogelijkheid om door te breken bij het grote publiek, want je hoort wel es van ahar amar echt veel succes heeft ze nooit meer de laatste jaren.

    /   Reply  / 
 3. David

  Wat komt die Angela toch heerlijk oprecht en eerlijk over. Geen stoere verhalen, gewoon zeggen dat je 2e keus was en je daar ook niet druk om maken. Ook niet nodig, want het is inderdaad een eer om in dat programma te mogen zitten.

    /   Reply  / 
  1. Stevanie 18 of 81 ?

   Ja jongen, zo maken ze de vrouwen tegenwoordig niet meer.

     /   Reply  / 
 4. edward

  angela is toffe meid . jammer voor trijntje om zo’n mooie programma voorbij telaten gaan

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>