Tranen bij TVOH: Shemsi en Sarina naar huis

Heftige result show bij The Voice of Holland hoor. Moet je als coach kiezen tussen Joan of Sarina. Allebei een uniek talent en vanavond allebei niet slecht. En toch moet er eentje afvallen. VanVelzen kiest uiteindelijk met tranen in de ogen voor Sarina, die bij haar eerste auditie nog als één van de absolute favorieten gold. En nu dus toch afvalt. Nick & Simon kozen ervoor om Shemsi te laten gaan, zodat Nigel nog een weekje door kan.

Vanavond werd maar eens te meer weer duidelijk dat VanVelzen echt het meeste talent in zijn groep heeft. Van de vijf acts zou ik eigenlijk niemand naar huis hebben willen sturen, ze waren allemaal te goed en hebben te veel potentie voor in de toekomst. Dan staan Joan en Sarina in de resultshow terwijl die allebei zoveel authenticiteit en eigen geluid hebben. Nu maar hopen dat we van de afvaller nog iets gaan horen. VanVelzen heeft in elk geval met natte ogen en frisse tegenzin zijn besluit genomen.

Nick & Simon hadden het wat dat betreft makkelijker; de keuze maken tussen Nigel Brown of Shemsi Mushkolay. Nigel delfde al eens het onderspit in Idols en weet mij ook in The Voice of Holland niet te overtuigen. Maar ook Shemsi heeft nog onvoldoende persoonlijkheid getoond om echt tot een ster uit te groeien. Nigel is dan door, maar die zal – vermoed ik – uiteindelijk een akelige kerst doormaken doordat hij er over twee weken alsnog uitvliegt.

Uiteindelijk is het de makers wel gelukt om de uitloop te beperken ten opzichte van vorige week. Nu zijn we kwart voor twaalf klaar, een kwartiertje later dan beoogd. Neemt niet weg dat het een lange zit blijft, zo’n avondje liveshow The Voice of Holland. Volgende week mogen de talenten van Angela en Jeroen weer aantreden. Daar kan ik me verheugen op de optredens van Anne, Kim en Shary-An. Zin in!

Zie ook:
- Alle berichten over The Voice of Holland
- The Voice of Holland kost 6,2 miljoen euro om te maken
- The Voice of Holland eindigt voor Wiep en Kevin
- John de Mol denkt dat Ben Saunders The Voice niet wint
- Kiki, Davy & Joshua uit TVOH; positieve vibe in 1e liveshow

36 Reacties // Reageer

36 thoughts on “Tranen bij TVOH: Shemsi en Sarina naar huis

 1. Mark

  Volgens de programma info van UPC digitaal duurde het tot 23:45. Dus geen uitloop.

    /   Reply  / 
 2. Bart5

  Ja dit raakt dus kant noch wal hè!!! Wat een domme opzet :S :S :S
  De minste kandidaat van Van Velzen is beter dan de beste van Nick en Simon :S Sorry hoor, maar Sarina en Joan horen toch nog niet in een sing off??! :S Laat staan dat er nu al één moet vertrekken. Ja, ik vind dit echt asurd. Shemsi, Nigel, Jennifer, Johnny mochten er van mij ALLEMAAL uit. Die trekken tvoh naar een veel lager niveau. Sarina en Joan zijn beiden steengoed. Belachelijk dit!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 3. Nick

  Sorry hoor maar vond zowel Joan als Sarina slaapverwekkend. Overigens dom dat hij Sarina naar huis stuurt. VEel populairder.

  Daarnaast is het zooo dom van Nigel om een nummer te zingen wat al weken, en nogsteeds, op nr1 in de top40 staat. Daarnaast vond ik het echt een totaal gevoelloze vertoning.

    /   Reply  / 
 4. Patrick

  Is er eigenlijk al duidelijk hoe het verloop gaat zijn?
  Wanneer komen alle kandidaten in 1 liveshow?
  En word het vanaf bv. 3kandidaten per coach een open veld, op blijft er per coach 1 iemand over in de finale?
  Of word het een finale van 1 tegen 1?
  Iemand enig idee hoe het er uit gaan zien de komende weken?

    /   Reply  / 
 5. bladiebla

  Schijnbaar heeft de meuk nog steeds niet door dat ook TVOH pure commercie is. Hoezo VOICE als je ene eeuwww(gaap)bank hebt gehoord. Het gaat ook hier om de popi gehalte en niet om pure essentiele kwaliteiten qua zang en performance.. Ook Lenny.. prima zanger, maar komop zeg, had daar in de liveshows een zwarte kopie van Lenny gestaan, dan had men allemaal gezegd.. ja leuk, maar nu tijd om te nokken.. beetje positieve discriminatie, wat zich eigenlijk uit in hoog knuffelgehalte, wat straks gaat resulteren in volksvermaak. Net als Ben Saunders, veel betere zanger dan die Lenny, maar komop zeg ZO fuckin great is ie nu ook weer niet. Had die gast geen tattoes gehad en gewoon een kapsel met scheiding, dan was ie just mainstream..

    /   Reply  / 
 6. Geenstijl

  Jennifer

    /   Reply  / 
 7. vinn

  Ik vind nu dus ook dat het progamma de eerste scheuren begint te krijgen
  De top bestaat uit: Ben, Eshter, Joan, Sarina, Shary-Ann, Kim, Charlotte, Nyssina, Pearl en Wiep.
  Waarvan er nu dus al 2 uit zijn… en van de 10 die ik noem zijn er nog 8, en als er straks nog 8 zijn kunnen het niet eens deze 8 zijn omdat het er 2 van elke coach moeten zijn en ik er 3 van Van Velzen en 4 van Angela noem. En dan nog 1 van Nick en Simon.
  De finale is dus ook met de beste van elke coach. en hoe dat er nu uiit ziet is dat voor Nick en Simon Jennifer, voor Agela Shary-Ann, VanVelzen met Ben en Jeroen met ???
  dat is niet de werkelijke top 4

    /   Reply  / 
  1. kokkie

   vergeet niet dat de mensen die stemmen de schuld zijn dat hun worden uit gekozen .

     /   Reply  / 
  2. Richard

   In mijn optiek vergeet je Rafaella nog.

     /   Reply  / 
   1. Rein

    Ja dat ken ik; het is zo’n brilletje van 69 cent bij de KruidVat vandaanen.

      /   Reply  / 
    1. rtd

     flauw ;) haha

       /   Reply  / 
     1. D v D nog aan toe

      Flauw = laf = met weinig zout of smaak.
      Flauw = laf – staat ook voor laffaard.
      rtd heeft hier dus zijn signatuur achtergelaten.
      trd is dus een laffaard!
      En dat is mooi, want nu jij jouwzelf zo omaschrijft, hoeven wij dat niet te doen.

        /  
     2. rtd

      ach muffe

        /  
     3. D v D nog aan toe

      ach muffe sollte uns nicht gehen
      RESPECKT JA
      Mit einer konsequenten leistung wie gegen die bayern wird schon was gehen.

        /  
 8. Tom

  Het verbaast me nog net dat er niet bij de aftiteling staat ‘mede mogelijk gemaakt door John Ewbank’.

    /   Reply  / 
 9. Steffan

  Ging weer veel fout in het begin van de show. Raar dat Sarina er al uit is, had ik veel verder gezien.

    /   Reply  / 
  1. kokkie

   dat heb je met life programma’s he kan altijd wel wat mis gaan

     /   Reply  / 
 10. Kim

  Ik had Sarina in de finale verwacht! Wat een dom kut programma. Hoe kunnen ze haar er uit sturen? Ik stop ook met kijken nu! Sarina was en is the voice!

    /   Reply  / 
  1. kokkie

   ach stel je niet zo aan zeg ze was tijdje terug ook niet zo goed .. en trouwens met zij moest zingen is gewoon beterde

     /   Reply  / 
 11. Tom

  Tot nu toe was ik erg gecharmeerd van dit programma. Blinde auditie dus beoordelen op zangkwaliteiten. Natuurlijk is uitstraling ook belangrijk maar het gaat toch echt om de zang. Wat ik onbegrijpelijk vind is dat Jennifer is veiliggestemd door het publiek na een zoveelste slecht optreden. De geloofwaardigheid van dit programma is wat mij betreft weg. Voor mij geen Voice meer!!

    /   Reply  / 
  1. kokkie

   ook weer dom gelul sorry hoor dit programma gaat gewoon wel eerlijk . de mensen stemmen gewoon verkeerd . maar dat neemt niet weg dat de programma dom is pff dombo

     /   Reply  / 
   1. Rein

    Weet je wat pas echt dom is, als je geen hoofdletters gebruikt en het ook nog hebt oven ‘dat de programma dom is’. (de programma?).
    Dat is pas Pfffff.

      /   Reply  / 
 12. ACE-Man

  Ooh wat verschrikkelijk balen gister.
  Weer een topper eruit, heb nu echt wel de neiging om niet meer te gaan kijken hoor.
  Kom op zeg, met alle respect voor Joan, maar…die trekt toch geen volle zalen. Oké,…d’r zal wel een publiek voor zijn, maar Sarina had toch veel meer uitstraling en hit-potentie.
  Nee,…die Roel van Velzen heeft mijn respect niet meer. Bah

    /   Reply  / 
 13. maja

  Jammer dat alle goede kandidaten bij VanVelzen zitten.
  Ben, Lenny, Joan, Esther, Shary-Ann, Kim, Nyssina, Anne, Raffaela, Pearl. Dat zijn voor mij toch wel de toppers. Nick en Simon hebben de zwakste kandidaten.

    /   Reply  / 
 14. pieter

  Herman is het al duidelijk hoe de rest van de serie verloopt? Want is het niet eerlijker de twee slechtste te laten afvallen in plaats van 1 per coach?

    /   Reply  / 
 15. Lisa

  Jammer van Shemsi!!

    /   Reply  / 
 16. Richard

  Eigenlijk kan het programma nu al stoppen want iedereen weet al dat BEN gaat winnen, ook al ben je geen fan van hem. Erg jammer dat het dan niet meer spannend is wie de finale gaat winnen. Ik denk zelf finale Ben – Joan.

    /   Reply  / 
  1. Anoniem

   Elke coach heeft strax 1 kadidaat in de finale!

   Ik denk:
   VanVelzen: Ben
   N&S: Pearl
   Jeroen: Raffaella of Anne
   Angela: Kim of Shary-an

   Ik vind het wel jammer dat er zoveel goede bij van velzen zitten, want gister hoorde daar geen 1 weg te gaan. Maar in die groep is sowieso duidelijk dat ben tot het eind over blijft (en waarschijnlijk wel wint)

     /   Reply  / 
   1. rtd

    denk niet dat joan gaat winnen.. ze heeft wel een eigen geluid, maar daar moet je maar net van houden. Evenals die Lenny… leuk dat reggae.. maar t moet maar je smaak zijn. Bijv Shary ann heeft wel een Top40 stem..

      /   Reply  / 
 17. Stephan

  Wie komen er nou volgende week optreden? The Baseballs & …. ?

    /   Reply  / 
 18. Ik..

  & Cee-Lo Green (van Fuck You)

    /   Reply  / 
 19. Gewoon, ik

  Ik snap deze reacties hier niet hoor,
  blijkbaar is Jennifer Ewbank toch populairder bij kijkend Nederland dan de reacties hier doen vermoeden. Ik vind dat het een kwestie van smaak is, je houdt van haar stem of je doet dit niet. Haar optredens zijn niet slecht en over het algemeen is haar zang niet vals.
  Dat wil niet zeggen dat ik haar in de finale zie, maar een aantal rondes gaat ze het zeker nog volhouden.
  Wat mij betreft staan zeker in de finale: Kim de Boer, Shary-Ann Nivillac & (niet mijn favoriet, maar dat is een smaakkwestie) Ben Saunders

    /   Reply  / 
  1. vinn

   Ik heb serieus nog nooit iemand horen zeggen dat Jennifer goed is Z& helaas is het niet haalbaar dat Kim en Shary Ann in de finale samen staan aangezien ze beide vsan Angela zijn

     /   Reply  / 
   1. Martijn

    Ik ben echt teleurgesteld in het format. Sarina hoorde volgens velen bij de top 5, en velen hadden haar op nummer 1 staan. Hoe kan zij er dan in hemelsnaam NU al uit gaan. Sarina zong iedere kandidaat van het team van Nick en Simon er zo uit, niet ieder talent krijg een even grote kans. En er onstaat een rare top 24, aangezien Sarina BOVENAAN hoorde, en niet onderaan zoals nu.

    Ook is het raar dat Esther doorging omdat ze ”zo veel groeide”.. het gaat om de VOICE, niet om het groeien. Het zal best heel belangrijk zijn, maar niet in deze wedstrijd.

      /   Reply  / 
   2. Gewoon, Ik

    Ik denk dat er richting halve finales wel een splitsing gaat komen tussen kandidaten die gaan afvallen. Anders zou het format wel erg onterecht een hele hoop echte kwaliteit moeten laten gaan, wat betreft de kandidaten. Ik vond Sarina tijdens haar auditie ook echt fenomenaal, het youtube-filmpje heb ik destijds misschien wel 100x teruggekeken, maar als je hoog staat, kun je hard vallen en dat is dus nu gebeurd.
    Ook geloof ik niet, dat wat veel mensen hier dan ook beweren Jennifer Ewbank gebruik maakt van het feit dat ze een Ewbank is, anders had ze dit hele programma toch niet nodig gehad. Dan had John haar heus wel in een paar voorprogramma’s van Marco Borsato binnen gepraat en was ze op die manier in the picture gekomen.
    Zoals ik al eerder zei, winnen gaat ze denk ik niet! Die plaats is weggelegd voor het enige, echte talent bij The Voice: en dat is wat mij betreft echt Kim de Boer

      /   Reply  / 
 20. josie

  fuck you all!!! BEN IS THE BOMB!!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>