RTL bestrijdt doorgestoken kaart The Voice of Holland

Johnny Rosenberg heeft dit weekend voor heel wat commotie gezorgd aan het adres van The Voice of Holland. Afgelopen vrijdag moest hij de talentenjacht verlaten, op Twitter liet hij vervolgens doorschemeren dat dit doorgestoken kaart was. Rosenberg zou een meningsverschil met ‘een hoge baas’ hebben waardoor zijn tijd bij The Voice of Holland eindig zou zijn. RTL heeft deze geruchten nu tegengesproken.

RTL meldt bij De Telegraaf: “Het publiek bepaalt wie er doorgaan. Er is een notaris die de publieksstemmen telt. Met vier kandidaten nog over, zitten er dan twee automatisch in de sing-off en dan is de keuze aan de coaches. Het is dus geen doorgestoken kaart. RTL heeft geen belang bij wie er wint, anders dan de beste, wij willen iemand die een grote carrière kan opbouwen.”

Rosenberg was gisteren samen met Joan Franka al te gast in Life4You. Daar werd hij ook geconfronteerd met zijn tweets. “Ik wil er niks meer over zeggen. Ik wil nu alleen nog maar zeggen dat ik een mooie tijd heb gehad bij The Voice”, was daarop zijn reactie.

Er lijkt dus wel iets te zijn voorgevallen, maar dat hoort binnenskamers te blijven. De exit van Johnny kwam vrijdag voor mij als een verrassing, temeer omdat Nick & Simon de afgelopen weken zo’n grote fan van Johnny leken te zijn. Terwijl Nigel Brown, eveneens in de sing-off, eerder al met één been uit de talentenjacht stond.

Zie ook:
- TVOH: Johnny Rosenberg wilde geen duet met James Blunt
- Alle berichten over The Voice of Holland
- Verrassende ontknoping TVOH: Johnny en Joan exit
- Tranen bij TVOH: Shemsi en Sarina naar huis
- VanVelzen: Ik ga absoluut The Voice of Holland winnen
- Weer grote artiest in The Voice of Holland: James Blunt

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “RTL bestrijdt doorgestoken kaart The Voice of Holland

 1. NDK

  Binnenkort op wikileaks. Haha.

    /   Reply  / 
 2. roberto

  Wat ik wel heel raar vind is dat ben zijn nummers gelijk te zijn downloaden.. maar die van kim een week later? Waarom is dit?

    /   Reply  / 
  1. Anoniem

   Die van Kim was nog niet opgenomen. Bij sommige is er voor de liveshow gewoon geen tijd voor.
   En ik denk omdat Kim haar optreden zo’n succes was, ze het nummer toch maar nog als single hebben opgenomen.

     /   Reply  / 
 3. dmace

  Hmm, Notaris die je niet ziet, en aantallen stemmen die nergens terug te vinden zijn.
  Geen openheid van zaken dus… Dat alleen al is goed genoeg om de term “doorgestoken kaart” tot waarheid te verheffen.

    /   Reply  / 
 4. Jessie

  Dit verklaart anders heel veel (bron: http://m.thevoiceofholland.com/mobiel/stem-nu-actievoorwaarden/)

  RTL Nederland B.V. / CLT-UFA S.A. is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze voorwaarden gedurende de looptijd van het Programma te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden het stemmen te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat RTL Nederland B.V./ CLT-UFA S.A. daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de stemmer.

    /   Reply  / 
  1. Marc

   Dat verklaart heel weinig, is een standaard disclaimer die eigenlijk in alle algemene voorwaarden van acties staan. Net als op een foldertje staat “drukfouten voorbehouden”. Zijn toch niet alle aanbiedingen opeens ook doorgestoken kaart?

     /   Reply  / 
 5. nidene

  Wat een slechte verliezer zeg !!
  Lig je er uit en dan maar beschuldigingen van doorgestoken kaart roepen.
  Ik vond hem duidelijk de mindere kandidaat , en met mij gelukkig het grootste gedeelte van Nederland.

    /   Reply  / 
 6. noname

  Man, jullie weten niet eens de echte reden niet, jullie speculeren er alleen maar over. Hou gewoon je mond. De echte reden ligt bij Johnny en/of mede-kandidaten en/of RTL!

    /   Reply  / 
 7. kokkie

  rtl is gestopt met tim immers bij tv makelaar. voor in de plaats komt lieke van lexmond. rtl kijkt nog of ze een andere programma voor hem kunnen vinden. maar tot heden blijft hij op de reserver bank zitten . misschien had hij iets meer in de media moeten zitten

    /   Reply  / 
  1. C.W. Heuckeroth

   En wat heeft dat met TVOH te maken beste kokkie?

     /   Reply  / 
   1. kokkie

    omdat hier verder niets staat beste cw heukerroth snapje

      /   Reply  / 
 8. Anoniem

  Ik ben benieuwd wanneer iedereen maar maximaal 10 sms-en mag sturen naar je favoriete voice kandidaat. Wie is dan zeker door naar de volgende ronde??????

    /   Reply  / 
 9. rona

  ik vroeg me af wie er nu nog in de voice zitten omdat wij de afgelopen weken met ons kind in het ziekenhuis hebben gezeten..
  Ik zag dat rosenberg eruit ligt maar wel meteen gaat vertellen dat de show door gestoken kaart is..ik vind dat een beetje flauw.Want als hij er nog in had gezeten had hij zn mond wel gehouden.Degene die gaat winnen is denk ik die vent met die vent met zn tatoeages en anders Kom de Boer.wat een kanjer is dat zeg….Die griet van Ewbank daar heb ik verder niks mee Het is toch het zusje van en dat moest wel even geeld worden…Waarom????
  Vanavond zitten wij lekker op de bank hoor te kijken wie er door gaat naar de finale…Veel succes voor iedereen….

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>