Carlo & Irene in derde liveshow X Factor

De talenten uit X Factor worden deze week wederom onderworpen aan een pittig interview. Nadat Ruud de Wild de kandidaten in de X Campus al confronteerde met vrijpostige vragen, zijn het dit keer Carlo Boszhard & Irene Moors, Sascha Visser en Peter van der Vorst die de tien overgebleven acts van hun a propos proberen te brengen. Of ze dat ook gaat lukken? Dat is te zien in de instarts tussen de optredens door bij de derde liveshow, die het thema Hollywood heeft meegekregen.

Het thema is volgens RTL breder dan de keuze voor het liedje alleen. “Alles draait om de Hollywood-uitstraling in de breedste zin: films, sterren en showbizz.”

In de uitzending deze week ook Alexis Jordan, die doorbrak via America’s Got Talent en nu een wereldwijde hit scoort met Happiness. Dat nummer stond drie weken terug ook op 1 in de Nederlandse hitlijst.

X Factor, 20.35 uur, RTL 4

Zie ook:
- Alexis Jordan morgen in derde liveshow X Factor
- Tweede liveshow X Factor: Remember the Time met R. Kelly
- Jesse weg na eerste liveshow X Factor 2011
- Liveshows X Factor; zorgen kandidaten voor vuurwerk?

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Carlo & Irene in derde liveshow X Factor

 1. Rik

  Sascha Visser! Weer een keer om te kijken.

    /   Reply  / 
 2. Willeke

  Oeh Sascha.. Ik kijk normaal geen X-factor omdat ik het echt zó heb gehad met al die talentenjachten.. Maar misschien dat ik tóch nog een uitzondering maak vnaaf.m

    /   Reply  / 
 3. Kobini

  Jordan staat nogsteeds op 1…

    /   Reply  / 
 4. Robbin

  Wat is dat toch: de drang van kandidaten van de Sing-Off om het publiek en/of jurytafel in te duiken? ECHT, dat maakt een optreden absoluut niet overtuigender (zie SingOff van Jantine, dat was net een optreden van een gebedszegenares bij de TROS)

    /   Reply  / 
 5. Lana

  Ik heb in mijn hele leven nog nooit zo’n slechte vertolking gehoord van Over The Rainbow. En die zogenaamde grote gastster was niet om aan te horen; daar hadden ze wel wat beters voor kunnen krijgen. Wat een flops!!!

    /   Reply  / 
 6. Juize

  Het wordt steeds duidelijker welke kandidaten de beste zijn.
  Naar mijn mening:

  Top:
  Rochelle
  Sway
  Adlicious (zakt wel steeds meer)

  Middelmatig:
  Pyke (stijgt steeds meer)
  SimRan
  Rolf

  Flop:
  Ed
  Tim
  Jessica

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>