Maan (18) bezorgt Marco Borsato weer zege The Voice

Maan van Steenwinkel (18) is de winnaar van het zesde seizoen The Voice of Holland. In team Borsato onderscheidt ze zich met een stem die je uit velen herkent. En dan is er de coaching van Marco, die Maan uiteindelijk tot de overwinning heeft gebracht. Haar eerste single Perfect World is een co-productie met Hardwell.

Het is best bijzonder voor Marco, die in vijf jaar tijd maar liefst zes keer The Voice of Holland of The Voice Kids won. In zijn eerste jaar is het raak met Iris Kroes, daarna volgen Julia van der Toorn, O’G3ne, Laura van Kaam, Ayoub Maach en nu dus Maan van Steenwinkel. Het is te hopen voor Guus dat Marco een boekje heeft opengedaan over zijn manier van coachen.

In de finale van dit zesde seizoen eindigt Dave als tweede. Brace is derde en Jenny Lena is vierde. Dat terwijl zij na de eerste afleveringen als absolute favoriet gold. De ervaring leert dat het niet onvoordelig is om niet te winnen, wil je een boterham blijven verdienen in de muziekbusiness.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>