RTL belooft meer rock ’n roll in The Voice of Holland

the voice of hollandOver twee weken begint het zevende seizoen van The Voice of Holland en met twee nieuwe coaches probeert RTL de formule fris te houden. Sterker nog, in een persbericht belooft de zender meer rock ’n roll. “Niet één, maar twee stoelen hebben een nieuw naambordje. Waylon werd met The Common Linnets tweede op het Eurovisiesongfestival en hij is de eerste Nederlander die een contract heeft gekregen bij het legendarische Motown. Met zijn liefde voor countrymuziek brengt hij iets nieuws naar The Voice.”

 

RTL vervolgt: “Guus Meeuwis heeft maar liefst 21 Top 40 hits op zijn naam staan en hij beheerst het Nederlandse lied als geen ander. Maar weten Guus en Waylon met hun charmes de talenten voor zich te winnen?”

 

The Voice of Holland is de best-bekeken talentenjacht op de Nederlandse televisie. Momenteel vult Superkids het tijdslot op de vrijdagavond.

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL belooft meer rock ’n roll in The Voice of Holland

 1. Peter

  Heerlijk terug naar BILL HAYLEY /CARL PERKINS/CHUCK BERRY /JERRY LEE LEWIS,
  daar komen veel 70 jarige op af RTL , en dat vind Unilever niet goed,en jpngeren vinden dat ouwe l)llen muziek die verjaag je van de zender
  wat next ? oude prehisorische dansen
  op de muziek van BACH MOZART BEETHOVEN OF BRAMS
  zo jaag je alle jongeren weg
  Of zijn ze zo hypcriet dat ze de oudjes van NPO graag stilzwijgend er bij willen hebben

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>