Onbeperkt stelen bij battle-ronde The Voice of Holland

voice of hollandVanaf vrijdag is te zien hoe de talenten uit The Voice of Holland het tegen elkaar gaan opnemen bij The Battles. En daar zijn de spelregels iets gewijzigd. Coaches mogen onbeperkt kandidaten stelen van de concurrentie, waar dat voorheen maar één keer per coach mocht. Toch mogen ze maar één steal meenemen naar de volgende ronde, the Knockouts. “Dit betekent dat de talenten die gestolen zijn nog niet direct veilig zijn. Wordt er een ander gestolen, dan ligt het talent er als nog uit”, legt RTL uit in een persbericht.

In dat persbericht worden enkele kandidaten uitgelicht, zoals Dwight Dissels Katell en Dilana Smith. In totaal zijn er nu nog 50 talenten in de race, daarvan gaan er 28 door naar de volgende ronde.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>