Zwangere Lieke niet bij alle uitzendingen Idols

idols ruben nicolai lieke van lexmondBegin volgend jaar keert Idols terug op RTL 5 en de opnames zijn al in volle gang. Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond vormen wederom het presentatieduo, al zal laatstgenoemde niet in alle afleveringen te zien zijn. Lieke laat onder andere de buitenlandreis aan haar neus voorbijgaan.

Dit jaar vliegen de talenten in het voorstadium van de liveshows naar Curacao, maar zonder de zwangere Lieke. “Daar zit de zikamug, dus ik ben twee afleveringen even weg”, verklapt ze aan RTL Boulevard.

Als Idols dan de liveshows ingaat, is Lieke hoogzwanger. Haar co-host Ruben: “De liveshows zijn zo dicht op de bevalling dat niemand ervan uitgaat dat ze erbij is, behalve Lieke zelf.” Lieke: “Ik haak bij de liveshows weer aan en dan zien we wel hoe lang ik het volhoud.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>