Guus Meeuwis zegt volgende seizoen The Voice nog niet toe

voice of hollandGuus Meeuwis geniet meer van The Voice of Holland dan hij op voorhand bedacht. Toch tekent de zanger niet zomaar bij voor nog een seizoen coaching, vertelt hij op de dag dat de liveshows beginnen. The Voice of Holland blokt een groot deel van zijn agenda, en dat zorgt voor twijfels.

 

Bij 100%NL vertelt Guus: “Die gesprekken moeten allemaal nog gevoerd worden. Er is nog geen klap op gegeven. Ik heb veel nee gezegd en nu tegen dit programma ja. Ik wil graag deel uitmaken van The Voice maar het ligt er vooral aan hoe het programma er volgend jaar inhoudelijk uit ziet en ook qua tijd. Hoe mijn agenda eruit ziet. Er is nog niets zeker dus.”

 

In de liveshows is een kleine vernieuwing doorgevoerd. De kijker thuis kan via de app een cijfer geven aan de optredens. Het gemiddelde van deze voting vormt de helft van het aantal punten, de rest geven de coaches. Dat levert een klassement op, waarbij de bovenste helft automatisch door is naar de volgende liveshow. Voor de andere helft kan het publiek thuis sms’sen wie er in de race moet blijven. Van de twee talenten met de minste stemmen wordt vanavond afscheid genomen.

 

The Voice of Holland, 20.40 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>