Thijs, Vinchenzo, Pleun en Isabel in finale The Voice

finalisten the voice tvohKomende vrijdag is de finale van The Voice of Holland en alle coaches hebben één talent in die eindstrijd. Guus hoopt te winnen met Thijs Pot, Ali heeft Vinchenzo Tahapary in de strijd, Pleun Bierbooms doet haar best voor Waylon en Isabel Provoost maakt deel uit van team Sanne. Al sinds de eerste liveshow draagt Pleun de favorietenrol.

Met de huidige opzet van The Voice is het mogelijk dat een coach met lege handen staat in de finale, maar de kijker heeft beslist dat iedereen in theorie even veel kans maakt. Dwight en Leon moesten gisteren het veld ruimen.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thijs, Vinchenzo, Pleun en Isabel in finale The Voice

  1. Vinn

    Ik vind dit wel echt een leuke finale.. allemaal jong grut en ongeveer de zelfde doelgroep die ze aanspreken! Ik hoop dat tvoh het slim aanpakt en ze allemaal een gave single geeft. Ze hebben allemaal de potentie om blijfertjes te zijn mits het juiste repotaire.

    Pleun gaat hoe dan ook winnen! Vincenzho wordt een goede 2e.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>