Deense hitband Lukas Graham bij The Voice of Holland

lukas grahamVrijdag is de ontknoping van The Voice of Holland en traditiegetrouw komt daarbij een wereldartiest langs. Dit keer is dat Lukas Graham, de Deense band die een wereldhit scoorde met 7 Years. Momenteel rukt You’re Not There op in de hitlijsten. Naast Lukas Graham zijn ook verschillende Hollandse topacts vastgelegd voor de finale.

Zo komt Armin van Buuren langs als openingsact. Verder haken Paskal Jakobsen van Bløf en Ronnie Flex aan voor een duet met de finalisten, terwijl Guus Meeuwis en Waylon dit zelf doen met hun talenten.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>