Guus Meeuwis stopt met The Voice of Holland

387_Guus_Meeuwis_rechtenvrij_web_2Op de dag van de grote finale van The Voice of Holland komt Guus Meeuwis met een droeve boodschap. Al na één seizoen legt hij zijn rol als coach neer. “Ik heb er van genoten maar mijn stoel is volgend jaar leeg”, vertelt hij op Radio 538. RTL en producent Talpa hebben lang op Guus moeten inpraten om hem überhaupt in een draaiende stoel te krijgen, Guus wil nu zijn tijd vrij hebben om muziek te maken.

Daarmee ontstaan meteen speculaties over de bezetting volgend jaar. Op zich heeft Anouk een contract waarmee ze zo weer mag terugkomen voor nog een seizoen. Zo niet, dan zijn er nog wel wat A-sterren die tot op heden nooit als coach zijn aangetreden. Denk aan Jan Smit, Gerard Joling of uit een nieuwere lichting: Douwe Bob, Ronnie Flex of Nielson. Maar het zou ook heel goed kunnen dat een andere oud-gediende weer eens plaatsneemt, zoals dat in de Verenigde Staten gebeurt.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Guus Meeuwis stopt met The Voice of Holland

  1. Vinn

    Ik hoop Anouk!
    Ali b mag ook wel even weg en dan VanVelzen graag terug!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>