Speculaties over Do als coach in The Voice

do tvohGaat Do coachen in The Voice of Holland? Dat gerucht gaat nu een foto van Do is uitgelekt in de bekende draaiende stoel. RTL Live heeft dit beeld in de uitzending van donderdag per ongeluk geschakeld. De keuze voor Do zou opmerkelijk zijn.

 

Want in de stoelen van The Voice zitten doorgaans artiesten die een enorme staat van dienst hebben, terwijl Do slechts twee keer een hit heeft gescoord en dan ook nog met een cover. Daarnaast is Do een beetje een SBS-gezicht, aangezien ze daar meerdere programma’s heeft gepresenteerd.

 

Het AD heeft bij Do’s manager Xenia Kasper voorgelegd of zij inderdaad de plek van Guus Meeuwis gaat opvullen. “Het zou misschien zo kunnen zijn, want Do heeft veel verstand van muziek en is om die reden en wat persoonlijkheid betreft meer dan geschikt om The Voice-coach te worden. Ik sluit niet uit dat ze het zal worden, maar kan er nog niets over bevestigen.”

Update 11.00 uur: Het shot van Do komt uit dit filmpje, de perspresentatie van de animatiefilm Sing:

1 Reacties // Reageer

One thought on “Speculaties over Do als coach in The Voice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>