Idols: Bram, Jahlynn, Julia, Renée strijden om plek naast Mitch

idolsBijna is bekend wie zich het nieuwe idool van Nederland mag noemen. Vanavond is de halve finale van Idols te zien, nog vijf kandidaten zijn in de race. En eentje daarvan valt meteen aan de kop van de liveshow af, op basis van wat hij of zij heeft losgemaakt op sociale media met de videoclips. Mitch heeft zich meteen geplaatst voor die liveshow, Bram, Jahlynn, Julia en Renée zijn nog volop bezig met zieltjes winnen.

Het tweede seizoen Idols 2.0 is niet het gehoopte succes geworden. De kijkcijfers staan in de schaduw van de comebackserie van vorig jaar, die begon op 1,5 miljoen kijkers en vlak voor de zomerstop nog zo’n 700 duizend kijkers bij de finale bereikte. Vorige week trok Idols iets meer dan 300 duizend kijkers op RTL 5.

De jury met Ronald Molendijk voorop heeft zichzelf wel tot doel gesteld om dit keer een talent af te leveren, dat aan het totaalplaatje voldoet. Dus niet alleen een gouden keeltje, maar ook likeability, personality, kneedbaarheid, moves & looks.

De kandidaten brengen vanavond alle vier twee nummers ten gehore. Dit zijn wederom zelfgekozen nummers die passen bij wat zij als artiest willen uitstralen. De kijker bepaalt welke kandidaat naar huis gaat en welke drie kandidaten door gaan naar de finale van volgende week.

Idols, 20.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>