Julia Helvoirt wint Idols 2017

julia idolsJulia Helvoirt blijkt de winnaar van Idols 2017. In de finale verslaat ze eerst Mitch, daarna ook meidenidool Bram. Met haar eigen single Superhelden weet ze de jury om haar vinger te winden, en dus ook de kijker.

De jury kan het gedurende de finaleshow maar moeilijk eens worden over wie er moet winnen. Na elk optreden keren de kansen, zo laten ze naar voren komen in het commentaar. Maar als Bram en Julia elk hun single hebben gezongen, bekennen Eva Simons, Martijn Krabbé, Ronald Molendijk en Jamai kleur: Julia heeft de beste kaarten in handen.

Als presentator Ruben Nicolai dan rond 22.45 uur de naam van Julia roept als winnaar, lijkt ze met stomheid geslagen. In eerste instantie komt er niet veel meer uit dan een verbaasd ‘Ja. Ja!’.

Overigens wijst Ronald er op dat het niet veel hoeft uit te maken wie er uiteindelijk met de winst vandoorgaat. De nummer 1 zal bij elk optreden als zodanig worden aangekondigd, terwijl de ander als Idols-kandidaat herinnerd zal worden, zo stelt hij. Wel is het jurylid erg tevreden over het niveau van de drie finalisten, iets waar hij zich persoonlijk voor heeft hard gemaakt.

Het tweede seizoen Idols op RTL 5 heeft het niet zo goed gedaan als vorig jaar. Het is daarom zeer de vraag of de titel volgend seizoen nog eens terugkomt. Eerst maar eens kijken wat deze Idols-kandidaten losmaken in de hitlijst – en op de playlists van de grote radiostations.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>