Douwe Bob coach bij The Voice Kids

douwe bobDouwe Bob voegt zich bij de coaches van The Voice Kids. In het zevende seizoen neemt hij plaats in de draaiende stoelen naast Marco Borsato, Ali B en Ilse deLange. Het is voor het eerst dat een coach aan de slag gaat bij de kindervariant zonder The Voice of Holland te hebben gedaan. Iets wat Douwe in de finale vanavond eenvoudig verklaart: “Ik heb meer met kinderen dan met volwassenen. Ik vind ze veel leuker dan volwassenen. Kinderen zijn vaak eerlijk, aardig en lief.”

De talentenjacht vanavond is overigens gewonnen door Iris, afkomstig uit team Ali.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>