Keyzer & De Boer Advocaten in voetsporen Pleidooi?

Sommigen tippen Keyzer & De Boer Advocaten als een waardige opvolger voor Pleidooi. Probeer dan nog maar eens om goede kritieken te oogsten na de eerste uitzending. Pleidooi gold immers als een schoolvoorbeeld van een kwaliteitsserie. De makers van de nieuwe advocatenserie hebben zich echter niet gek laten maken. Bovendien, de eerste reeks afleveringen staan toch al op band, er kan nog weinig aan veranderd worden. Keyzer & De Boer Advocaten is een serie van de KRO en NCRV over een advocatenkantoor in Amsterdam Oud-Zuid.
In elke aflevering komen steeds twee rechtszaken aan bod, variërend
van adoptie en echtscheidingzaken, tot grotere maatschappelijke
vraagstukken zoals eerwraak. Ook behandelen de advocaten van Keyzer
& De Boer Advocaten enkele uit de praktijk gegrepen zaken: een
tasjesdief die wordt overreden, een TBS’er die zich tijdens zijn
verlof aan een meisje vergrijpt en een jongen die zijn leraar
doodschiet.

In de serie spelen onder andere Bram van der Vlugt, Porgy Franssen, Daphne
Bunskoek, Daan Schuurmans, Henriëtte Tol en Roos Ouwehand.

Als Keyzer & De Boer Advocaten ook maar de helft zo goed is als Pleidooi, zou het wel eens uit kunnen groeien tot een hit. Het uitzendtijdstip lijkt goed gekozen, er staan weinig tot geen directe concurrenten tegenover gepland.

Keyzer & De Boer Advocaten, 21.55 uur, KRO/NCRV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>