KRO opent detectivemaand met Case Sensitive

In de zomerperiode is er altijd veel ruimte voor (aangekochte) detectives bij de publieke omroep. De KRO heeft heel wat titels in zijn portefeuille en ventileert deze gedurende de Detectivemaand, die vandaag van start gaat. Elke week zendt de omroep vier detectives uit op tv. Naast nieuwe afleveringen van bekende series als Silent Witness, Waking the Dead en Wallander komt de KRO met vijf nieuwe titels. De maand begint met een interactieve primeur: een Tweede Scherm.

Bij de serie Case Sensitive kunnen tv-kijkers via hun laptop, tablet of smartphone tijdens de uitzending op live.kro.nl meer informatie vinden over de karakters en laten weten wie zij als verdachte zien.

Op woensdag en donderdag worden de detectives op Nederland 1 uitgezonden en zaterdag en zondag op Nederland 2. De overige drie dagen kan de liefhebber terecht op de detectivesite van de KRO www.kro.nl/detectives. In totaal worden er in de KRO Detectivemaand 37 detectives uitgezonden: 23 op televisie en 14 via internet.

Over Case Sensitive vanavond: Engelse detective met in de hoofdrol Olivia Williams als detective Charlie Zailer en Darren Boyd als inspecteur Simon Waterhouse. Geraldine Bretherick en haar vijf jaar oude dochter worden dood gevonden in de badkamer. Is het moord, zelfmoord of misschien iets nog gruwelijker? Hoe waterdicht is het alibi van Mark, haar echtgenoot?

Detectivemaand, 21.30 uur, KRO (NL1)

Zie ook:
- Elfde interactieve detectivenacht van KRO op Nederland 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “KRO opent detectivemaand met Case Sensitive

  1. debby

    Hallo,
    Kunnen jullie zeggen wanneer jullie het 2de deel van case sensetive uitzenden aub?

    Groetjes uit Belgie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>