Zapp Mystery: Wie vermoordde Tim Douwsma & Monique Smit?

Ze zijn nu al zo’n twee jaar een duo: Tim Douwsma en Monique Smit. Maar aan de samenwerking komt dit najaar een abrupt einde, als het zangduo op brute wijze wordt vermoord. Jawel, Monique en Tim leggen het loodje in de nieuwe jeugdserie Zapp Mystery. Grote vraag in deze NCRV-titel is wie dit geweld op zijn geweten heeft.

Tien bekende Zapp-presentatoren en acteurs raken verzeild in het mysterieuze complot. Tien weken lang kunnen kijkers via tv en internet meepuzzelen naar de oplossing. De verdachten zijn: Jetske (BZT Show), Maurice (Klokhuis), Lex (Kinderen voor kinderen), Lennart (SpangaS), Nienke (Klokhuis), Milouska (Jeugdjournaal), Ricardo (SpangaS), Ron (Zappsport), Nick (Jeugdjournaal) en Evelien (Zapplive).

Het Zapp Mystery is vanaf eind september te zien op Nederland 3.

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Zapp Mystery: Wie vermoordde Tim Douwsma & Monique Smit?

 1. Jordy

  Zapp Mystery is duidelijk een spinoff van het onderdeel ‘Zapp Delict’ dat in Zapp Live werd opgevoerd. En funfact: Daarin werd Tim Douwsma ook al een keer omgebracht. xD

    /   Reply  / 
 2. gwen

  wat erg ik wil heel graag weten wie het gedaan heeft en ik ga het uit zoeken ook maar het word heel moeilijk want ik vind al deze acteurs leuk en kan niet geloven dat een van deze acteurs een dubele moord gedaan heeft

    /   Reply  / 
 3. liz

  ik denk dat deef het gedaan heeft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 4. roos

  ik deuk dat ron het havt gedan.

    /   Reply  / 
 5. nina

  Milouska mag weg gaan denkik, omdat ze hakken aan heeft!

    /   Reply  / 
 6. riekie

  Ik denk dat maurice hèt heeft gedaan hij is de moordenaar van tim en monique

    /   Reply  / 
 7. riekie

  Ik weet zeker dat maurice de moord naar is van tim en monique

    /   Reply  / 
 8. inez

  ik denk dat lex het heeft gedaan van kinderen voor kinderen omdat hij ook zo’n armbandje omheeft en anders is het ron omdat hij een tatoo op zijn rug heeft!!!!!!!

    /   Reply  / 
 9. Alex

  Ik vind da Ron et heeft gdn xD

    /   Reply  / 
 10. yassir

  Felline is de dader hoekan een zwangere vrouw in een boom klimmen

    /   Reply  / 
 11. Sterre

  Ik denk dat Nick ( van het jeugdjournaal)weg mag hij stond op de beelden

    /   Reply  / 
 12. Tisha

  Ik denk dat rex het heeft gedaan om dat hij niet te vertrouwen is

    /   Reply  / 
 13. jasmijn

  Volgens mij heeft Maurice het gedaan,hij heeft 2 keer raak geschoten.

    /   Reply  / 
 14. jessica

  ik denk ron doei

    /   Reply  / 
 15. stella

  ik denk dat ron het heeft gedaan omdat hij op de hooi berg is geweest

    /   Reply  / 
 16. tara

  ik denk: maurce

    /   Reply  / 
 17. oelfet

  ik vin het wel zielig en ik weet wie dat heeft gedaan ik vin het nog steets gek dat hun weg moeten gaan

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>