KRO-show Rapport voor mijn Ouders de grens over

Het KRO-programma Rapport voor mijn Ouders gaat internationaal. Endemol heeft het format al aan drie landen verkocht, meldt vakblad C21Media. Rapport voor m’n Ouders is bovendien één van de programma’s waarmee Endemol naar de Mipcom gaat komende maand, een internationale tv-beurs waar veel formaten worden verhandeld.

Rapport voor m’n Ouders is dit voorjaar door de KRO uitgezonden met Rob Kamphues als presentator. In het programma geven kinderen een rapportcijfer aan hun ouders, die later met de bevindingen worden geconfronteerd. Rapport voor m’n Ouders kun je zien als een gelaagde doorontwikkeling van Praatjesmakers.

In Nederland trok het programma tussen de 700 duizend en 1,5 miljoen kijkers op zondagavond. Een tweede seizoen is inmiddels in productie genomen.

Zie ook:
- Rob vindt Rapport voor mijn Ouders verfrissend
- Rob Kamphues weer schoolmeester in nieuw programma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>