Lesbische boerin in Boer Zoekt Vrouw


Morgen stelt Yvon Jaspers de tien vrijgezelle boeren van Boer Zoekt Vrouw aan de kijker voor en dit seizoen is er weer een noviteit. Voor het eerst zit er een lesbische vrouw tussen, verklapt Yvon in Pauw. Ook zit er een mannelijke boer bij die zo charmant en leuk is, dat zelfs de vrouwelijke redacteuren van het programma als een blok voor hem zijn gevallen. Voor deze boer voorspelt Yvon een recordaantal brieven.

Enige seizoenen terug was er al de eerste homoboer in het programma, Willem. Voor hem heeft het programma geen blijvertje opgeleverd.

Zie ook:
- Volkswagen-busje Yvon Jaspers heeft het begeven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lesbische boerin in Boer Zoekt Vrouw

  1. angelique

    Wil me graag opgeven voor lesbisch boerin zoekt vrouw.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>