De Rijdende Rechter van de regen in de drup

Jetske van den Elsen duikt weer in enkele van de meest spraakmakende zaken uit De Rijdende Rechter. In de spin-off Wordt Vervolgd neemt ze poolshoogte bij de klagers van weleer, om te zien of de situatie na het vertrek van Mr. Frank Visser is verbeterd. Zo ook bij Jacqueline Smit, die kampte met een enorme lekkage. Deze aflevering heeft de onheilspellende titel ‘Van de regen in de drup’ meegekregen.

Maandenlang wordt ze van het kastje naar de muur gestuurd in haar zoektocht naar een oplossing. Pas na tussenkomst van De Rijdende Rechter wordt de oorzaak van de lekkage ontdekt. De woningbouwstichting moet de schade vergoeden. Jetske gaat op bezoek in het opgeknapte paleisje van Jacqueline Smit.

Ook gaat de NCRV-presentatrice naar Almere. Bewoners binden daar de strijd aan met de gemeente om een aantal uit de kluiten gewassen Abelen. Hun tuin op het zuiden biedt al jarenlang alleen maar schaduw door de enorme bomen die ervoor staan.

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd, 22.20 uur, KRO-NCRV (NPO1)

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Rijdende Rechter van de regen in de drup

  1. HarryLemm

    Als je weer pannenkoeken gaat bakken neem dan cakemeel van Kooiman. Dan zijn je p.koeken veel lekkerder.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>