Patrick Lodiers weer terug bij BNN/Vara

Patrick Lodiers keert terug bij BNN/Vara. De voormalig voorzitter van de jongerenomroep gaat radio maken bij zijn oude kluppie, en vertrekt dus bij KRO-NCRV. Wel maakt hij het lopende seizoen van De Reünie af. BNN kon Patrick niet missen, waardoor deze nieuwe samenwerking is ontstaan.

Patrick Lodiers: “De Reünie is prachtig! Maar ik kijk ook enorm uit naar mijn eigen reünie… met BNN-VARA. En kijk je bij een reünie vaak terug: mijn reünie vindt plaats bij De Nieuws BV, op de radio, en is gericht op de toekomst!”

Marc Adriani, zakelijk directeur BNN-VARA: “Patrick presenteerde bij ons spraakmakende programma’s als Je Zal Het Maar Hebben, Over Mijn Lijk, De Lama’s en De Grote Donorshow. Als voormalig voorzitter van BNN was hij groot voorstander van de fusie met de VARA. Kortom, Patrick ademt ons dna. We zijn blij met zijn terugkeer. Welcome back, Patrick!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>