Yvon Jaspers stopt alweer met Hello Goodbye

Al na één seizoen stopt Yvon Jaspers alweer met Hello Goodbye. Ze kan de opnames niet combineren met die van Boer Zoekt Vrouw Internationaal, licht een woordvoerder van KRO-NCRV toe aan RTL Boulevard. En dus staat Joris Linssen er weer alleen voor, zoals het programma ooit is begonnen.

Joris heeft Hello Goodbye groot gemaakt, maar na honderden draaidagen op Schiphol was hij wel een beetje klaar met het reality-programma. Klaas Drupsteen nam dat klusje over. Die werd door de omroep aan de kant gezet vanwege scherpere profilering. Bij Joris was het inmiddels gaan jeuken: had hij zijn kindje niet te vroeg de deur uit gedaan?

KRO-NCRV besloot intussen over te gaan op duo-presentatie. En na enige maanden speculeren, kwamen Joris en Yvon uiteindelijk uit de bus als het nieuwe koppel.

Overigens niet tot tevredenheid van alle kijkers; op sociale media klaagden velen over de rol van Yvon, die achter de douane gericht allerlei reizigers opwachtte. Niet in lijn met het originele format van Hello Goodbye, bovendien was de manier van interviewen anders dan ze gewend waren van bijvoorbeeld Joris of Klaas.

Of Joris nu solo verder gaat met Hello Goodbye of een nieuwe co-host krijgt, is niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>