Politicus Klaas Dijkhoff wint De Slimste Mens

Klaas Dijkhoff mag zich de komende maanden De Slimste Mens noemen. Hij wint vanavond de finale van de wintereditie van Hiske Versprille en Stefano Keizer. Presentator Philip Freriks merkt op dat het de eerste keer is, dat een politicus de kennisquiz op zijn naam schrijft.

De Slimste Mens slaagt er nu al enige jaren in om bekendere Nederlanders uit te dagen, die dankzij het programma geliefd raken bij een groot publiek. De ontdekking van dit seizoen is onbetwist Stefano Keizers, die de ene na de andere bijzondere anekdote of verzinsel op de mouw van de kijker speldde. Een absolute smaakmaker die we ongetwijfeld nog in andere BN’er-spellen gaan tegenkomen.

De Slimste Mens keert komende zomer terug voor een nieuw seizoen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>