‘Eva Jinek en Jules Deelder vrolijk uit elkaar gegaan’

De uitzending van Jinek van woensdagavond maakt het nodige los bij de kijker. Jules Deelder is te gast en de Rotterdammer gooit ‘m lekker dwars, live op televisie. Hij kletst door alle gesprekken heen. Eva Jinek is daar niet van gediend en roept Jules tot de orde. Gestoken als een bij bijt hij van zich af. Omroep KRO-NCRV laat in een reactie weten dat de twee na de uitzending ‘vrolijk uit elkaar’ zijn gegaan.

 

“Ophouden nu. Ik wil dat het ophoudt, ik meen het serieus. Hier aan tafel geldt een bepaalde beleefdheid”, zei ze. “Mag ik even de aandacht?” Vervolgens probeert ze het gesprek met Connie Palmen te hervatten, maar Jules beticht Eva er van een spreekwoordelijke muur te bouwen.

 

De omroep laat vandaag weten dat Eva niet gaat reageren op de ontstane commotie, want op Twitter is de uitzending trending topic. “Ze maakt een talkshow en de nabeschouwing laat ze graag aan anderen over”, bericht het AD. “Na afloop was er geen enkel probleem en Eva en Jules zijn vrolijk uit elkaar gegaan.”

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>