Jan Kooijman maakt satirisch programma met Katja Schuurman

Jan Kooijman en Katja Schuurman moeten komend jaar voor een gulle lach gaan zorgen. De twee KRO-NCRV-collega’s werken samen aan een satirisch programma, verklapt Jan in het AD. Ook Stijn van Vliet is betrokken bij de nog titelloze show, waarbij omgangsvormen centraal staan.

Jan legt uit: “In iedere aflevering wordt een bepaald thema aangesneden. Bijvoorbeeld, wat doe je als je je schoonvader voor het eerst ontmoet. Hoe begroet je elkaar? Geef je elkaar een hand of een omhelzing? Of wat ga je doen als je bij de sportschool bent, je getraind hebt en gaat douchen. Loop je dan met een handdoek naar de douche, of ben je helemaal naakt? Ondertussen worden bepaalde situaties nagespeeld in de vorm van sketches.”

De show luistert naar de naam Echt Niet Ok en is vanaf 23 mei te zien. Het format is van origine Vlaams.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>