Yvon Jaspers: Hart plaatsvervangend gebroken bij BZV Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. De uitzending resulteert in 1199 brieven van vrouwen die een leven met één van de boeren wel zien zitten. Hoe dat liefdesavontuur afloopt, is vanaf vanavond te zien. Yvon verklapt al: “Hoe leuk is het om voor je werk met de liefde bezig te mogen zijn!? En soms ook verdrietig, als het eens niet goed gaat. Dat gebeurt, ook in het nieuwe seizoen.”

Ze vervolgt in het AD: “Ik kan natuurlijk niet verraden wie, maar er zijn momenten geweest dat mijn hart plaatsvervangend brak. Dan gun ik het iemand zo dat hij of zij de liefde vindt, boer of vrouw, die ik heel goed heb leren kennen. Au!”

Boer Zoekt Vrouw is al meer dan tien jaar op televisie en dat maakt van Yvon een ervaren koppelaar. “Mijn rol is: de boer kansen laten zien. Je kunt voor de mooiste kandidate gaan, maar die is misschien heel stads. Die wil altijd ergens lunchen of naar de bioscoop. Is dat slim op het platteland van Texas of Roemenië? Zo’n spiegel houden we voor. Ik heb de boer leren kennen voor hij een relatie had, we hadden honderd gesprekken over wat hij zoekt, waar hij gelukkig van wordt, en dat kan ik hem nog eens voorleggen als er eenmaal echte vrouwen staan. Als hij ze ziet, ruikt en voelt, gaan er namelijk heel andere dingen spelen. Dan ben ik er om te zeggen: vóórdat zij er was, wilde je dit en dat. Weet je dat je nu iets anders kiest?”

Boer Zoekt Vrouw Internationaal, 20.20 uur, KRO-NCRV (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>