Eva Jinek strikt Patricia Paay in late night show

Patricia Paay is de meest besproken vrouw in de showbizzwereld deze maand. Nadat vorige week compromitterende seksfilmpjes van Patricia uitlekten, doet ze vanavond voor het eerst haar verhaal bij Jinek. De 67-jarige personality zit daar met haar advocaat Johan Langelaar. De twee zijn uit op een mega-schadevergoeding van ‘vijf, misschien wel zes nullen’. Dat is in Nederland tamelijk ongebruikelijk, maar Langelaar ziet mogelijkheden.

Eva Jinek is bezig aan een topseizoen met hoge kijkcijfers. Met Patricia aan tafel zou de KRO-NCRV-journaliste wel eens een kijkcijferrecord kunnen neerzetten.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>