Recordscore Jinek: 1,4 miljoen kijkers

Nederland leeft mee met Patricia Paay. De personality zit dinsdagavond bij Eva Jinek aan tafel en dat zorgt voor een recordscore van 1,4 miljoen kijkers. Het komt overeen met een marktaandeel van 40,6% (doelgroep 6+), blijkt uit de meting van Stichting Kijkonderzoek.

Patricia vertelt gebroken te zijn na het uitlekken van haar seksfilmpjes. Ze durft niet goed meer de straat op, maar toont zich strijdbaar. “Mijn leven is vernield, maar dit mag nooit meer gebeuren.” Daarom maakt ze de gang naar de rechter, om een schadevergoeding zo hoog af te dwingen dat niemand het ooit nog in zijn hoofd haalt zo’n pikant filmpje uit de privé-sfeer te openbaren.

Jinek maakt gehakt van de concurrentie. RTL Late Night komt dinsdag niet verder dan 468 duizend kijkers, goed voor een 25ste plaats in de dag top 25.

Het lopende seizoen Jinek is het best bekeken ooit. Rondom de verkiezingen gaat Eva een duo vormen met Jeroen Pauw op de late avond van NPO1.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>