Dwight Dissels (The Voice) speelt Jezus in The Passion 2017

Dwight Dissels mag dan zijn gestrand bij de liveshows van The Voice of Holland, zijn deelname heeft hem wel een hoofdrol opgeleverd bij The Passion. Dwight vertolkt de rol van Jezus in de zevende editie, verklapt hij in de finale. Het is de eerste naam die naar buiten komt voor het live-spektakel, dat wordt uitgezonden door KRO-NCRV op Witte Donderdag. Het is de eerste keer dat de omroep kiest voor een donkere man in deze rol. Eerder speelde Berget Lewis al wel eens de rol van Maria.

Van Dwight is bekend dat hij een gelovige achtergrond heeft en gospelmuziek een warm hart toedraagt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>