Roel van Velzen speelt Judas in The Passion

De cast van The Passion 2017 is bekend. Roel van Velzen en Remco Veldhuis zijn de laatste bevestigde namen. Roel kruipt in de huid van Judas, Remco is de verteller. Eerder zijn Dwight Dissels (Jezus), Omri Tindal (Petrus), Kefah Allush (verslaggever), Elske deWall (Maria) en Johnny Kraaijkamp jr. (Pilatus) al naar buiten gebracht.

 

The Passion heeft dit jaar dus niet zo’n sterrencast als voorgaande jaren. Daarmee zou een halt kunnen worden toegeroepen aan het stijgende kijkcijfer. The Passion vindt plaats op 13 april.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>