3Lab-serie Neem Je Zwemspullen mee terug op NPO3

In april begint KRO-NCRV aan een volwaardige serie van Neem Je Zwemspullen Mee, dat afgelopen augustus is getest in 3Lab. Het improvisatieprogramma met Klaas van der Eerden en Pepijn Gunneweg komt op de zondagavond van NPO3. 

 

Ze nemen in een volle theaterzaal plaats op hun eigen bank vanwaar ze verschillende spellen zullen spelen. Het programma bestaat vooral uit improvisatie, slechte grappen, interactie met publiek en lachwekkende situaties. De fantasierijke spellen geven de captains de mogelijkheid om meer te weten te komen over de BN’ers. Ook de strijd tussen de captains is altijd zichtbaar, hoe meer ze elkaar dwars kunnen zitten, hoe beter.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>