Verkiezingen centraal in combi-talkshow Pauw & Jinek

Nu de campagne van de politieke partijen ècht is begonnen, komt ook NPO1 in actie. De twee talkshowgezichten Jeroen Pauw en Eva Jinek gaan vanaf heden samenwerken in Pauw & Jinek. De komende drie weken bespreken zij alle tumult aan hun tafel.

De samenwerking is niet over één nacht ijs gegaan. Jeroen is lange tijd de mentor geweest van Eva, wat toch voor een andere verstandhouding zorgt. En om het tijdslot op de late avond wordt al jaren gestreden door omroepen BNN/Vara en KRO-NCRV. Maar sinds dit seizoen werken de redacties van beide programma’s al samen, en nu dus ook Jeroen en Eva zelf.

“Het verkiezingscircus en alle trucs die daarbij horen zijn de thema’s van de uitzendingen. We praten niet alleen iedere dag met de politici, maar ook met de mensen die de verkiezingen van een afstandje kunnen beschouwen. Alle rumoer rondom de verkiezingen komt bij ons samen”, aldus Jeroen Pauw.

Eva Jinek: “Belangrijk is dat we een balans in het programma vinden die er voor zorgt dat we de kiezer, die thuis op de bank zit, bereiken en goed informeren. En dat zonder de informatie te herhalen die al door de politieke spindokters en imagodeskundigen de wereld in geholpen wordt.”

Pauw & Jinek, 23.00 uur, BNN/Vara en KRO-NCRV (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>